Mediator Zwolle: het beste van twee werelden

Bent u op zoek naar een mediator in Zwolle (met pedagogische achtergrond) vanwege een scheiding? Klein & Groot Mediation in Zwolle helpt u hier graag bij. Bij een scheiding komt er veel op je af.  Er spelen emoties en die zorgen voor onrust. Zeker als je kinderen hebt, is het belangrijk dat er iemand meedenkt over hoe je alles zo goed mogelijk regelt. Ik kan alles rondom de scheiding of het uit elkaar gaan met jullie oppakken. Denk aan gesprekken over de communicatie, hoe wil je als ouders met elkaar omgaan en hoe maak je goede afspraken. Ook help ik bij het maken van het ouderschapsplan en spreek ik in overleg de kinderen. Ik vind het belangrijk om kinderen een stem te geven in de echtscheiding. Ook is het belangrijk om te weten hoe de financiële situatie eruit ziet na de scheiding. Ik werk bij complexere financiële situaties samen met een advocate, zodat de berekening zorgvuldig tot stand komt en goed uitgelegd kan worden.  

 

Wat kan Klein & Groot Mediation in Zwolle voor jullie betekenen?

- een basis leggen voor een goede communicatie

- ondersteunen bij het maken van het ouderschapsplan/echtscheidingsconvenant

- de kinderen spreken en hun stem een plek geven in de scheiding

- inzichtelijk maken van het financiële plaatje

- ondersteunen bij het maken van een nieuw ouderschapsplan, denk aan een wijziging van de  

zorg- en contactregeling, hoofdverblijfplaats of gezag situatie

 

Je kunt vaak snel bij mij terecht en in overleg werk ik ook 's avonds. Ik werk in Zwolle en omgeving.

Ik ben geregistreerd MfN-familiemediator (*) en ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Neem contact op met de mediator in Zwolle.

 

(*) Mediator zijn is een vrij beroep. Als MfN-registermediator ben ik gekwalificeerd mediator en voldoe ik aan kwaliteitseisen en werk ik onder vastgestelde condities. Voor meer informatie hierover ga naar www.mfnregister.nl